miércoles, 15 de enero de 2014

VISITA L'EXPOSICIÓ DE FOTOS FETES PELS NOIS I NOIES AMB LA SÍNDROME DE DOWN

Exposició de les fotos realitzades pels nois que participen al taller de fotografia dintre del Projecte d’Oci

Des del desembre de 2013 estan exposades les fotos escollides que han fet els nois i noies que participen del taller de fotografia els dissabtes al matí, dins el Projecte d’Oci de Talita per nens i nois amb discapacitat intel·lectual.

El seu coordinador, en Carles Marlasca, afirma: “Durant els tres anys que he impartit el taller de fotografia amb la Fundació Talita hem pogut observar l'evolució dels nostres alumnes des de la primera classe, quan els explicàvem la teoria del color, fins a l'última quan triàvem la millor foto d'una sèrie per a aquesta exposició.

Aquests nous fotògrafs ens han demostrat que tenen una gran sensibilitat artística, potser motivada per la seva capacitat de sorpresa davant el que se'ls explica i que retenen i finalment expressen amb les composicions que recullen en les seves fotografies.

Tot això ens porta a un descobriment d'unes capacitats innegables mostrades en aquesta exposició. Els vam donar el tema que era "ombres", i ells van haver de controlar tot el procés des de la presa de la imatge fins a l'elecció final de l'efecte que volien donar a la seva obra".

 Podeu visitar l’exposició a:
Café & Té
Rambla Catalunya, 80
08008 Barcelona
Tel: 93-467 41 86

Moltes gràcies


No hay comentarios:

Publicar un comentario