jueves, 21 de marzo de 2013

TALITA CELEBRA SANT JORDI


Talita també celebra el dia de sant Jordi. Ajuda'ns amb un llibre a ajudar-los a desenvolupar al màxim les seves potencialitats: hi guanyem tots.
 
El DIMARTS 23 D'ABRIL, la Fundació Talita participarà un any més en la diada de Sant Jordi amb una parada de venda de llibres de segona mà. Tota la recaptació anirà destinada a donar suport als projectes que Talita te endagats per ajudar i acompanyar les persones amb discapacitat en el seu entorn social, també quan els hi manquen els recursos econòmics.
 
Ja us donarem totes les dades de l'ubicació definitiva, però ja des d'ara us convidem i esperem la vostra visita.

I una vegada més, necessitem de tu
  • Recollim llibres de segona mà (de tot tipus: infantils, juvenils, cuina, novel·les, clàssics, de viatges, DVD...) en bon estat per posar a la venda. Sis plau, reviseu la vostra biblioteca i feu-nos arribar els llibres que considereu al:

Lloc de lliurement: Hotel HUSA TRES TORRES, c/ Calatrava, 38-40 (Barcelona)
a nom de Talita. Horari ininterromput. Preguem confirmeu abans d’entregar.

  • Us demanem que feu difusió d'aquesta informació als vostres amics i contactes, i animeu-los a col·laborar si tenen llibres en bon estat i també que visitin la parada de Talita.

I si ens voleu acompanyar més... també acollim voluntaris pel muntatge i per atendre la taula, i ens agradaria poder comptar amb l’ajuda de molts. És un bon testimoni.

Gràcies a tots per estar al nostre costat, esperem rebre les vostres trucades i/o mails ben aviat, per poder organitzar i preparar-ho bé! Una forta abraçada,

 

1 comentario:

  1. El año pasado estavais cerquita de mi trabajo, al lado de la estatua de Colon.
    Espero veros y comprar algunos libros para Ashley y para mis nietos.
    Un abrazo.

    ResponderEliminar